5. maaliskuuta 2016

WEDDING SNAPSHOTS

IMG_1434

Hääpäivänä tuli kyllä oltua kameran edessä enemmän kuin varmaan koskaan ennen ja kuten tästäkin kuvasta hyvin näkyy, niitä linssejä joille hymyillä oli usein aika monta yhtä aikaa eikä oikein tiedetty että mihin päin olisi pitänyt katsoa. Ihanaa kuitenkin, että on niitä onnistuneitakin kuvia muistoksi tuosta päivästä, näitä katellessa tulee joka kerta niin hyvä mieli!!

IMG_1312

Alunperin olin haaveillut morsiuskimpukseni pelkistä pioneista tehtyä kimppua, mut koska ne ei oo ihan tän vuodenajan kukkia ja lähimmät ois pitäny tilata Hollannista asti melkoisen suolaiseen hintaan, piti kehitellä plan b. Ja onneks kehittelinkin, sillä tykkäsin miun kimpusta tosi paljon! Niin paljon, että hetken jopa suunnittelin ottavani tuon Budapestiin mukaan... :-D Päätin kuitenkin jättää sen kotiin ja eihän se muutaman päivän reissun jälkeen kotiin palattua ihan noin nätissä kuosissa enää ollut. Edelleen se kuitenkin kököttää (nyt jo hieman kuivahtaneena) tuossa olkkarin pöydällä ja Miikakin sanoi äsken että "ei se nyt niin hullun pahalta ees näytä", mikä on kyllä ihan totta!

IMG_1371 IMG_1425

Meidän häämenu sisälsi vihersalaattia ja yrttikastiketta, tomaatti-sipulisalaattia, kurkkurelissiä, poropastasalaattia, karjalanpiirakoita ja paviljongin leipää levitteellä ja palvikalkkunalla, lämpimiä kasviksia, kermassa haudutettua lohta, kevyesti savunmakuista porsaanfileetä rosepippurikastikkeessa ja paahdettuja perunoita. Huh huh, tulipa nälkä tuota lausetta kirjottaessa! Mentiin ruuankin suhteen aika rennolla meiningillä: ei oltu kumpikaan edes aikaisemmin syöty paikan ruokaa eikä tullut mieleenkään tilata mitään maistelumenua. Luotettiin siihen, että saadaan sekä omat että vieraiden masut täyteen ja viimeistään suussasulava vadelma-kinuskikakku piti siitä varmasti huolen. Ens kesänä täytyy kyllä mennä tuonne syömään, sen verran kivat näkymät oli terassilta ja varmasti saadaan hyvät hääpäivämuistelotkin käyntiin kun mennään lähellekkään juhlapaikkaa...

IMG_1000 IMG_1346 IMG_1292

Siitä nyt vähän parempaa kuvaa kampauksesta! Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, kampaaja teki tuon vähän inspiroimalla hääpäivän aamuna, mut siitä huolimatta, ettei kyseistä kampausta oltu kertaakaan miun päähän kokeiltu (koekampaus kun oli ollut vähän erityyppinen), olin lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Kampaus kesti miun päässä koko seuraavan päivän bussi- ja lentomatkoista huolimatta ja purinkin sen vasta sunnuntai-iltana Budapestissä.

IMG_1478

Näiden huipputyyppien häitä juhlittiin viime kesänä ja nyt oli kivaa saada kutsua heidät vuorostaan osallistumaan meidän tärkeän päivän viettoon. Vaikka meidän häät oli vierasmäärältään melko pienet, oli ihanaa kun paikalla oli vain ne tutuimmat ja rakkaimmat ihmiset ja sen vuoksi tunnelmakin oli mukavan leppoisa ja rento, mitä oltiin toivottukin!

IMG_1373

Meidän kattaukset ja koristelut koostui pääosin vanhoista pulloista, tuikkupurnukoista, neilikoista, kynttilöistä ja sinne tänne ripotelluista tekstitauluista. Ite oon ainakin sitä mieltä, että saatiin pienellä rahalla ja vaivalla juhlapaikasta nätti ja viihtyisä. Yksinkertainen on kaunista, eikös se niin mene?

IMG_1348

Tää on yks miun suosikkikuvista meidän hääpäivältä. Miika on napannu tän miusta autossa matkalla vihkitilaisuudesta juhlapaikalle ja noh, voisiko uunituore vaimo enää paljoa onnellisemmalta näyttää? Kuten instagramissakin jo kirjottelin (@elliilonaa), ainakin yhtä onnellinen vaimo löytyy täältä edelleen.

Nää kaks viikkoa on menneet ihan hujauksessa ja niin paljon on ollu menoa ja meininkiä, että tuntuu kuin häistä olisi jo monta viikkoa. Koska olin häiden aikaan melkein viikon vapaalla, oon paiskinu nyt pitkiä päiviä töissä ja iltaisin oonkin ollut aika naatti. Tällä viikolla miulla oli pitkästä aikaa yksi oikeasti vapaa vapaapäiväkin ja oli aika ihanaa, kun ei ollut mitään velvollisuuksia (lue: kilometrilistaa hoidettavista hääjutuista) koko päivälle. Meidän yläkerran naapurien remontin vuoksi heräsin jo aikaisin, mut kerkesinkin sit tekemään vaikka mitä, mm. käymään kahdesti treenaamassa, siivoamaan, kokkailemaan ja nappaaman uudet passikuvat. Huomennakin olisi muutaman aika tiukan työpäivän jälkeen taas vapaa ja aion kyllä nauttia siitä! Nyt alkaa väsy painamaan kyllä jo sen verran, että taidan sammutella konetta ja kömpiä aviomiehen kainaloon peiton alle. Hyvää yötä ja kivaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Voi apua!! Oon ollut tässä kirjotusten alla some-lakossa ja nyt päätin tulla rikkomaan sitä ja tulla lukemaan blogeja. Teidän naimisiin meno on mennyt multa aivan ohi. Ihana ylläri!!! Onneksi olkoon teille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha voi että, hassua että noin on päässy käymään! vaikka varmasti ihan hyvä idea ollakkin vähän somelakossa niin saa keskityttyä lukemiseen.. kiitos kovasti siulle ja tsemppiä kirjotuksiin! :-)

      Poista

kamera ja objektiivit:
Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm IS
Canon EF 50mm f/1.8
Canon EF 40mm f/2.8 stm